Fasadvepa

Vepor i storformat

Att använda sig av befintliga fasader är effektivt för att nå ut med ditt budskap i storformat. Med en fasadvepa skapar du med enkla medel uppmärksamhet för din produkt eller tjänst. Med sin väl tilltagna storlek syns vepan även på långt håll och drar blickarna till sig. Vi hjälper dig att använda denna marknadsföringskanal på bästa möjliga sätt.


fasadvepa

Stort genomslag till liten kostnad

Formatet fasadvepa har gjort sig populärt då det ger stor genomslagskraft till relativt låg kostnad. Vi erbjuder möjligheten att annonsera både på din egen fastighet eller på våra strategiskt belägna annonsplatser. Vi kan även hjälpa till att hitta nya annonsplatser vid önskemål.

Fasadvepor kan skapas i de flesta storlekar - från några enstaka meter per sida till heltäckande för större fastigheter. Man kan även göra mycket spännande med utformningen och till exempel knyta an till den byggnad eller miljö där annonsen placeras - eller göra något som verkligen sticker ut och pockar på uppmärksamhet. Vi hjälper dig med varje steg på vägen - från utformning till tryck i storformat.

Placera en fasadvepa på din egen fastighet

Om du har en företagsfastighet med bra läge kan det löna sig att utreda möjligheten att placera en fasadvepa på den egna byggnaden. Fasadvepor passar lika bra på kontorsbyggnader som industrikomplex. Det viktigaste är att du har en fasad som har en väl tilltagen vägg som många passerar och ser dagligen. Det är även möjligt att trycka på halvtransparenta material för fortsatt möjlighet att se ut om det bästa läget är en yta med fönster på.

Vi hjälper dig gärna med med utformning av vepan samt rådgivning kring format och placering. Vid renoveringar så är en fasadvepa ett populärt verktyg för att dölja fula byggställningar. Den kan då antingen användas för reklamsyften, eller för att visa hur byggnaden kommer att se ut när renoveringen är klar. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Fasadvepor på våra utvalda annonsplatser

Vi har ett flertal fasta annonsplatser för fasadvepor på en rad orter i landet - från attraktiva adresser i centrala Stockholm till skidorter, flygplatser och städer i norr. Gemensamt för samtliga är att de har ett strategiskt läge där många passerar varje dag så att din fasadvepa blir väl synlig för din målgrupp. Vi erbjuder möjligheten att hyra annonsytan för både kortare och längre tid, beroende på vilken typ av kampanj du ska genomföra.

Vi producerar för stora och välkända företag

Med största sannolikhet så har du redan sett en fasadvepa som vi har producerat. Vi har tagit fram fasadvepor och annat reklammaterial åt ett stort antal välkända kunder med allt från de största telekombolagen till klädföretag, matproducenter, bilmärken och dagligvaruhandel för att nämna några branscher.

Vi gör det möjligt att presentera ditt budskap på mycket exklusiva adresser både i centrala Stockholm och på andra orter som gör att du syns för ett mycket stort antal passerande varje dag. Vi har även annonsytor i övriga nordiska länder.

Välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om de möjligheter som finns och hur vi kan hjälpa dig att ta fram marknadsföringslösningar i storformat som verkligen sticker ut i mängden.

Från idé till effektiv annons - vi skapar en fasadvepa som verkligen syns.