Om oss

Marknadsföringsbyrå med stora ambitioner och goda resultat

Våra hjärtan klappar extra för utomhusreklam i alla dess former. Vår målsättning är att hjälpa dig till kampanjer som slår igenom mediebruset och skapar en riktigt wow-effekt så du blir ihågkommen och uppnår dina mål. Vi har haft glädjen att hjälpa ett stort antal välkända företag att nå ut med sina budskap och hoppas att du också vill ge oss en chans att visa vad vi går för.

Vi har valt att fokusera på utomhusreklam då det är en marknadsföringsform som inte går att klicka bort och för att den kan leda till nya och positiva möten med dina kunder om den görs snyggt och kreativt. Tack vare hårt arbete och strategiskt tänk så har vi säkrat ett flertal mycket attraktiva annonsplatser både i Stockholm och på andra orter i landet och även i andra nordiska länder.

Hör av dig till oss så berättar i mer om hur vi kan hjälpa dig att synas på exakt rätt platser.

Vi hjälper dig att hitta rätt reklamyta

Saknar du en passande reklamyta för ditt budskap? Inget problem! Du kan antingen hyra en av våra befintliga ytor eller så hjälper vi dig att hitta nya på förfrågan. Kanske har du en idé om en plats som kan passa. Vi gör vårt allra bästa för att se till att idén blir verklighet. Varmt välkommen att höra av dig så tar vi kostnadsfritt fram en lösning åt dig.

Specialister på utomhusreklam - attraktiva annonsplatser i hela Norden.